Oma Annetje verteld verhalen. Levenslessen verpakt met een knipoog. Regelmatig nieuwe verhalen om te bekijken en te lezen.Mijn e-mail adres voor alle leuke, grappige en lieve woorden die je kwijt wil ;-)Mijn gastenkaart, zet jezelf op de kaart! Laat een boodschap achter en laat zien waar je vandaan komt.Terug naar de startpagina van LaLize's Country Site.Ik verzamel leuke, grappige, handige downloads. Alles is gescand op evt. virussen.Mijn favoriete links, kwestie van een kijkje nemen.Mijn fotoalbum, met onder andere Engeland, Nederland, Amerika en de tuin.Ieder jaar op 1 december start er een leuk avontuur van Tate, de zwarte kat en tellen we af naar kerstmis.Mijn levenswijze belicht. Over hekserij, met downloads en links.Mijn zakelijke site, voor als je op zoek bent naar webdesign en/of hosting.

Gastenboek ~ GuestbookLaLize's Country SiteThis page in EnglishThis page in EnglishEen origineel gastenboek in de vorm van een wereldkaart. Zet jezelf op de kaart met naam, emailadres en website. Natuurlijk kun je een boodschap voor de wereld achterlaten. Het is heel leuk om te zien waar iedereen 'zit'.
Met 'post' kun je jezelf op de kaart zetten, verder wijst het zich vanzelf wel denk ik. Je kan inzoomen naar alle landen. Ik hoop dat deze GastenKaart binnenkort vol staat! Opent in een nieuw scherm.

Teken mijn Gastenkaart! Sign my guestmap!