Oma Annetje verteld verhalen. Levenslessen verpakt met een knipoog. Regelmatig nieuwe verhalen om te bekijken en te lezen.Mijn e-mail adres voor alle leuke, grappige en lieve woorden die je kwijt wil ;-)Mijn gastenkaart, zet jezelf op de kaart! Laat een boodschap achter en laat zien waar je vandaan komt.Terug naar de startpagina van LaLize's Country Site.Ik verzamel leuke, grappige, handige downloads. Alles is gescand op evt. virussen.Mijn favoriete links, kwestie van een kijkje nemen.Mijn fotoalbum, met onder andere Engeland, Nederland, Amerika en de tuin.Ieder jaar op 1 december start er een leuk avontuur van Tate, de zwarte kat en tellen we af naar kerstmis.Mijn levenswijze belicht. Over hekserij, met downloads en links.Mijn zakelijke site, voor als je op zoek bent naar webdesign en/of hosting.

Tate's Web Advent KalenderLaLize's Country Site
Hier kun je de Web Advent Kalender van 2000 nog een keer bekijken.Hier kun je de Web Advent Kalender van 2001 nog een keer bekijken.Hier kun je de Web Advent Kalender van 2002 nog een keer bekijken. 

2000

2001

2002

      
Waar zijn 2003 en de opvolgende kerstverhalen gebleven? Tate heeft haar eigen website nu. Klik hier om direct naar de Internationale Web Advent Calendar van Tate, in English, Francais, Italiano, Svenska en natuurlijk in het Nederlands, toe te gaan.

Welkom bij de Web Advent Kalender; een online verhaal in 25 delen op weg naar eerste kerstdag. Elke keer op 1 december start er een nieuw avontuur van Tate, de zwarte kat. Tate haalt nog weleens kattekwaad uit en wordt niet altijd zo gewaardeerd maar soms levert het ook wat op! Een mooi verhaaltje voor het slapen gaan voor de kleine (en de grotere onder ons ;-).

Om de voorgaande jaren te bekijken kun je klikken op het schilderij om het te starten; elke dag heeft een stukje van het verhaal met een illustratie.

De kalender wordt in een apart scherm voor je opgestart, je kan het scherm groter maken door op je toetsenbord F11 in te drukken. Wil je het weer terug zoals je het had, druk dan gewoon weer op F11 en je het is weer zoals het was. Met het X kruisje rechtsbovenin sluit je het scherm.

In de loop der jaren werd het een internationaal project en hebben we besloten Tate haar eigen Internationale website te geven.
Klik hier voor de Internationale Web Advent Calendar van Tate in English, Francais, Italiano, Svenska en natuurlijk in het Nederlands.
Heel veel kijk- en leesplezier!

De illustraties en het originele verhaal van Tate's Kalender zijn gedaan door Penelope Schenk.
De Nederlandse vertaling is gedaan door Annelize Deane - van der Grient.
Katteluik.